Golden Girl 3

Легендата за Златното момиче

Книга 3: Изгубената неродена мома

eBook | Pages 240 | 2021

Download PDF | EPUBMOBI 

(latest version 07.04.2021)

Goodreads


Анотация:

След края на злощастната новогодишна вечер в Царствено, когато Атина среща Волфганг и разбира една невероятна истина за себе си, настъпва поредица от бурни събития, в резултат на които заедно с Явор, Златозария и Светозар се оказват принудени да напуснат своя приказен град на щастието.

Далеч от границите на новопоявилия се зловещ Черноград петимата поемат по път, който ги отвежда до дома на един самотен мъж, където всички могат да намерят надеждно укритие и временна безопасност. Но пред тях има само седем решаващи дни, в които събитията могат да бъдат пренаредени, счупеното да бъде поправено, а изгубеното отново намерено. За целта Атина трябва да открие мястото, където се раждат приказките, да предприеме дълго и опасно пътуване из три различни царства, да се срещне с легендарни приказни злодеи и да изпълни едно пророчество.

И докато дните отминават, неочакваното завръщане на Явор започва да носи на Златозария повече тревога, отколкото радост. Неясните чувства, които таи към него, постепенно я изпълват с все по-силни съмнения, а отговорността за неговото спасение, с което тя е обвързана, става все по-непосилна за нея.

През това време Светозар се опитва да намери силите, необходими му след тежкото си падение, за да продължи напред и да потегли към своето собствено пътешествие през времето и пространството, където трябва да открие и спаси една отдавна изгубена неродена мома. Но преди това пред всички стои едно тежко и последно сражение с Черното момиче. А там Първата царица на Всемира не смята да им позволи да спечелят това, което тя вече притежава.

logg_b3_cover24-e28093-1